Praktijk

Samengroeien

Contact

Praktijk Samengroeien
Kaardenstekerstraat 4
4813 LP Breda
Tel : 076-5155288
Mobiel : 06-42924553
contact@praktijk-samengroeien.nl

Welkom op mijn website Praktijk Samengroeien!

Ik ben Suzanne Bosselaar. Getrouwd en moeder van twee kinderen. Ik woon in de kindvriendelijke buurt Princenhage in Breda.

Ervaring:
Ik heb 15 jaar gewerkt bij MEE West-Brabant als pedagogisch consulent.
Ik heb gewerkt met kinderen met een beperking en heb daarbij ouders geholpen die vastliepen in de opvoeding van hun speciale kind. Ik heb veel ervaring in het begeleiden van kinderen met het syndroom van Down, autisme, ADHD.
Daarnaast heb ik veel ervaring met ontwikkelingsstimulering van het jonge kind en het observeren en begeleiden van kinderen waarvan nog niet duidelijk is wat er aan de hand is.

Sinds sept 2014 ben ik als zelfstandige begonnen. Ik wilde weer graag met de basis werken en dat betekent voor mij, werken met het jonge kind en hun ontwikkeling en het begeleiden van kinderen met een beperking.
Ik ben begonnen met gastouderopvang aan kinderen van 0-4 jaar met en zonder een beperking. De inclusie van kinderen met een beperking binnen de reguliere opvang heb ik als zeer waardevol ervaren voor alle kinderen in mijn opvang.
Daarnaast heb ik op kleine schaal een aantal kinderen met een beperking begeleid.

Sinds augustus 2018 is mijn gastouderopvang gestopt en richt ik mij op de begeleiding van kinderen met een beperking, omdat daar mijn passie en uitdaging ligt.
Daarnaast werk ik 2 dagen als therapeutisch groepsleidster bij Revant op de therapeutische peutergroep.


Mijn opleidingen zijn HBO-Verpleegkunde en HBO-Pedagogiek en Triple P niveau 4 (Methode positief opvoeden). Daarnaast heb ik de RINO-cursus Psychopathologie van het jonge kind (0-7 jaar) gevolgd en heb ik de basisopleiding Floorplay.

Ik heb een SKJ-registratie en AGB-code. Ook ben ik lid van BPSW, beroepsvereniging van professionals in sociaal werk en ik ben aangesloten bij ZZP-Nederland. 

Wat bied ik:

Ik bied individuele begeleiding en ook dagactiviteit/dagbesteding aan kinderen met een beperking in de leeftijd van 0-18 jaar.

Klik in de menubalk op het onderdeel waar u meer over wilt lezen.